Wednesday, January 27, 2010

COMUNICARE- RELAŢII INTERUMANE - TEMATICA LUNII FEBRUARIE LA "ACTIV PERSPECTIVE XXI"

Stimaţi participanţi la ACTIV PERSPECTIVE XXI,
Anunţăm cea de a doua tematică "ACTIV PERSPECTIVE XXI" - "COMUNICARE ŞI RELAŢII INTERUMANE", propusă de artistul Silvan STÂNCEL.

Ea va rămâne liberă, ca şi următoarele, abordarea fiind sub semnul personalităţii fiecăruia dintre participanţi, în formele şi nuanţele pe care aceştia le aleg.

Tematica "COMUNICARE ŞI RELAŢII INTERUMANE", rămâne deschisă până la sfârşitul lunii februarie 2010, timp în care sunt aşteptate pentru postarea pe site toate abordările creatorilor, pe adresa de e-mail anunţată şi cunoscută deja: activ.spirit@yahoo.com.
 Pentru cei care sunt inscrişi deja in ACTIV PERSPECTIVE XXI NETWORK, va fi perfect dacă puteţi să postaţi în continuare materialele create direct in reţea.
 Suntem deschişi în continuare soluţiilor de accesare şi postare a materialelor şi în alte formule, dacă este cazul. Ideea de bază este ca acestea să poată fi accesate pe spaţiile web dedicate proiectului.
 Pentru fiecare participant este deschisă posibilitatea de a invita alţi creatori de pe întreg mapamondul, aceştia fiind bineveniţi. De asemenea,vă inviăm, pe fiecare dintre dumneavoastră, dacă doriţi, să propuneţi tematici pentru lunile urmăroare.
Acestea vor fi făcute publice pe parcurs.
 Reamintim, pentru orice alte detalii şi precizări suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la aceeaşi adresă de e.mail: activ.spirit@yahoo.com.

Cu cele mai bune gânduri,
Echipa ACTIV PERSPECTIVE XXI,
Coordonatorul proiectului, Emanuel Stoica

No comments: