Friday, November 27, 2009

" NORMALITATE"- provocarea nr. 1 a proiectului "ACTIV PERSPECTIVE XXI"

 Lista participanţilor la proiectul "ACTIV PERSPECTIVE XXI" a început să se scrie ! Ea nu este definitivată dar semnalele primite până acum de la cei care au confirmat participarea, ne încurajează să facem cunoscute primele detalii importante legate de subiectele asupra cărora se va îndrepta atenţia tuturor.
  S-a conturat şi caracterul intercontinental al proiectului.
 Facem precizarea că demersurile de contactare a nucleului colaboratorilor proiectului "ACTIV PERSPECTIVE XXI" au ca termen final data de 31 decembrie însă poarta rămâne deschisă şi după această dată pentru toţi cei care doresc să se exprime în cadrul proiectului, chiar dacă au aflat mai târziu de existenţa sa.
 Cu bucurie, anunţăm primele provocări adresate spiritului creator al tuturor celor care se implică în schimbul de idei pe care îl propune proiectul "ACTIV PERSPECTIVE XXI".
 Prima tematică supusă atenţiei creatoare a celor care participă la proiectul "ACTIV PERSPECTIVE XXI" este " NORMALITATE". Bineînţeles, creativitatea, experienţa, imaginaţia autorilor, va pune în valoare sub diverse forme această temă. Tocmai de aceea ea va rămâne liberă, ca şi următoarele, abordarea fiind sub semnul personalităţii fiecăruia dintre participanţi, în formele şi nuanţele pe care aceştia le aleg.
 Tematica "NORMALITATE" rămâne deschisă până la sfârşitul lunii ianuarie 2010, timp în care sunt aşteptate pentru postarea pe site toate abordările creatorilor, pe adresa de e-mail anunţată şi cunoscută deja:  activ.spirit@yahoo.com. Suntem deschişi soluţiilor de accesare şi postare a materialelor şi în alte formule, dacă este cazul. Ideea de bază este ca acestea să poată fi accesate pe spaţiile web dedicate proiectului.
 Următoarele tematici vor fi făcute publice pe parcurs.
 Avem convingerea că experienţa viziunii comparative a abordărilor din diverse domenii cultural - artistice, ştiinţifice, va fi una deosebită şi va oferi satisfacţii fiecăruia dintre cei care aduce o contribuţie la acest demers dar şi celor care vor savura rezultatele creaţiilor astfel realizate din perspectiva de iubitori ai provocărilor intelectuale şi artistice.
 Reamintim, pentru orice alte detalii şi precizări suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la aceeaşi adresă de e.mail: activ.spirit@yahoo.com.
(E.S.)

No comments: